Instagramin kohokohdille kansikuvat

Kuinka tehdä Instagramin kohokohdille kansikuvat?

Kuinka tehdä Instagramin tarinoiden kohokohdille kuvakkeet?

Tässä kerron kuinka teet Instagramin tarinoiden kohokohdille kansikuvat. Instagramin uusin ominaisuus tarinan kohokohdat eli stories highlights on hyvä lisä siihen, että voimme tallentaa tarinoita sen sijaan, että ne katoavat 24 tunnin kuluttua. Tällä videolla näytän, kuinka tehdä Instagramin kohokohdille omat kansikuvat.

Tarinoiden kohokohdat ovat Instagram profiilissa hyvin keskeisellä paikalla ja heti profiilin saapuvan nähtävillä. Senpä vuoksi näitä kannattaakin miettiä miten hyödyntää. Profiili voi sisältää monta eri kohokohtaa ja yksi kohokohta voi sisältää useita kuvia ja videoita.

Tässä kohtaa voisit hyödyntää esimerkiksi esittelemällä tuotteitasi ja palveluja tai vaikka tehdä yhden kohokohdan, jossa esittelet itsesi ja yrityksesi.

Tein suoraan tarinoihin jokaisen kohokohtani kuvakkeen, jotta sain kerralla kaikki kuvakkeet tehtyä ja vietyä profiiliin.

Voit lisätä tarinan kohokohtiin sisältöä suoraan omasta tarinastasi – klikkaa vain kuvan tai videon oikeassa alareunassa olevaa Korosta-painiketta. Tämän jälkeen voit valita mihin kohokohtaan kyseisen pätkän lisäät, tai luoda kokonaan uuden kohokohdan. Näin tein jokaisen kuvan kohdalla tarinoissani, jolloin sain neljä eri kohokohtaa näkyviin profiilissani. Nyt voin jatkossa lisätä samaan aihepiiriin kuuluvia tarinoita näiden jatkoksi.

Vinkkinä siihen, kun työstät omaa Instagramia, niin voit luoda toisen profiilin ihan vain uusien julkaisujen suunnittelua ja testailua varten. Lisäksi voit myös hahmotella omaa Instagram feediäsi ennakkoon. Pidät vain profiilin yksityisenä niin muut eivät näe harjoitteluasi.

Kaikki tarinat tallentuvat automaattisesti omaan Instagram arkistoosi, kun ne ovat olleet profiilissasi nähtävillä 24 tuntia. Voit siis jälkikäteen käydä katsomassa kuviasi ja videoitasi ja siirtää niitä näihin kohokohtiin.

Kohokohdille kansikuvat voit toteuttaa esimerkiksi Canvaa apuna käyttäen, josta on myös ilmainen versio. Tai sitten voit ladata ilmaisen version alhaalta. Myös verkkokaupastani löytyy useampi vaihtoehto näihin, jos haluat jättää väliin kuvakkeiden työstämisen.

Katso artikkelini – Kuinka julkaiset automaattisesti Instagramissa?

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top