Miksi sinun tulisi käyttää videoita liiketoiminnassasi?

Miksi sinun tulisi käyttää videoita liiketoiminnassasi?

Miksi sinun tulisi käyttää videoita liiketoiminnassasi?

Tällä videolla jaan 10 syytä miksi sinun tulisi hyödyntää videoita omassa yrityksessäsi.

  1. Ensinnäkin videoiden tekeminen on edullista. Videointi on helppo aloittaa jo niillä välineillä mitä sinulta löytyy kuten esim. puhelimella. Nämä minunkin videot on kuvattu puhelimella.
  2. Auttaa hakukoneoptimoinnissa. Youtube on hakukone ja sen vuoksi se auttaa kasvattamaan yritystäsi. Youtuben omistaa yksi suurimmista hakukoneista eli Google ja tämä toimii eduksemme. Google tahtoo käytettävän Youtubea ja jos luot Youtubeen laadukasta sisältöä, niin se mahdollistaa sinun löytymisen Google hauissa helpommin. Jo pelkästään hyödyntämällä Youtubea parannat mahdollisuuttasi löytyä Googlessa. Youtubesta etsitään johonkin ongelmaan ratkaisu. Tämän vuoksi Youtube sijoittaa sinut hakutuloksissa sen perusteella, kuinka laadukasta sisältöä tuotat. Senpä vuoksi on hyvä lähteä liikkeelle siitä, mitkä ovat asiakkaittesi top ongelmat ja tehdä videoita niistä.
  3. Videot voivat tukea liiketoimintaasi. Kuten esim. itselläni asiakkaat ovat olleet usein vasta aloittavia yrittäjiä, jolloin verkkosivujen ja logon lisäksi on paljon muutakin opeteltavaa digitaaliseen maailmaan liittyen. Oma palveluni ei ole vain verkkosivujen ja logon suunnittelua vaan asiakkaan kanssa käydään läpi koko brändi ja pohditaan, miten saadaan tämä brändikokemus tuotettua muuallakin samanlaisena. Pohditaan mitkä ovat yrityksen kannalta parhaimmat ratkaisut ja ettei asiakas jää yksin verkkosivujensa kanssa ja ei tiedä kuinka edetä brändinsä kanssa. Paletti tähän liittyen on laaja ja tästä syystä teen Youtubeen videoita, joista on hyötyä näille asiakkaille ja muille, jotka ”painivat” samojen asioiden kanssa.
  4. Luo luottamusta ja kasvatat asiantuntijuuttasi muiden silmissä. Videon avulla luot nopeammin sitoutumista sinun brändiisi. Auttaa luomaan yhteisön. Laadukas video kertoo katsojalle, että olet vilpitön ja vakavissasi yrityksesi kanssa.
  5. Konversio, videoilla ohjaat ihmisiä verkkosivuillesi, josta löytyy yhteistietosi tai mahdollisuuden liittyä sähköpostilistallesi tai auttaa myymään tuotteitasi.
  6. Lisäksi on tutkittu, että verkkosivuilla kävijä pysyy kauemmin verkkosivuilla, mikäli siellä on video.
  7. Videota jaetaan enemmän kuin kuvia.
  8. Videolla kerrotun katsoja muistaa paremmin kuin luetun.
  9. Videolla voit selittää omaa palvelua tai tuotetta paljon tehokkaammin kuin sanallisesti tai kuvilla. Pystyt kertomaan kaikki niksit tai prosessin mitä liittyy tuotteeseen tai palveluusi
  10. Monet sosiaaliset alustat suosivat videoita, joiden avulla saat enemmän näkyvyyttä ja sitoutumista.

Katso myös artikkelini – Kuinka tehdä helposti videoita someen?

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top