kuinka_muutat_pdf-tiedoston_kuviksi

Kuinka muutat pdf-tiedoston kuviksi?

Kuinka muutat pdf-tiedoston kuviksi

Tällä videolla näytän, kuinka voit muuttaa pdf-tiedoston jpg kuviksi. Tähän käytän sovellusta nimeltä Small Pdf.

Tätä sovellusta voi käyttää ilmaiseksi. Huomioi kuitenkin, että voit ladata sovellukseen vain 2 tiedostoa tunnissa. Tämän jälkeen tulee odottaa tunti ja sen jälkeen saat käytettyä sovellusta uudelleen. Maksullisessa versiossa ei ole tällaista rajoitusta. Tällä ohjelmalla voit tehdä monia tehtäviä, mutta tällä videolla keskityn pdf-tiedoston muuttamiseen kuviksi ja toisinpäin. Jpg-kuvat on mahdollista muuttaa myös pdf-tiedostoksi.

smallpdf

Ohjelmaan ei tarvitse rekisteröityä. Valitse etusivulta Pdf to Jpg. Tämän jälkeen lataa ohjelmaan pdf-tiedosto. Voit valita ohjelman muuttamaan kaikki pdf-tiedoston sivut kuviksi tai siten, että ohjelma ottaa kaikki pdf-tiedostossa käytetyt kuvat erikseen.

Tämän jälkeen ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata kuvat itsellesi. Voit ladata kuvat yksittäin tai zip-tiedostona. vaihtoehtoisesti voit lähettää myös sähköpostilla, DropBoxilla tai Google Drivellä.

smallpdf_tiedostot

Jos taas tahdotkin muuttaa jpg kuvat pdf-tiedostoksi, valitse etusivulta Jpg to Pdf ja etene ohjeiden mukaan.

Videolla näkyvän Brändäyksen alkeet oppaan pääset lataamaan täältä

Katso myös artikkelini – DropBox vinkki

Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmä

Liity mukaan Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmään yrittäjille. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus oppia markkinoinnista, digitaalisen markkinoinnin työkaluista, automatisoimaan enemmän, säästämään aikaa sekä skaalaamaan liiketoimintaa.

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top