Vuosisuunnitelma vuodelle 2018

Yrittäjän vuosisuunnitelma vuodelle 2018

 


Yrittäjän vuosisuunnitelma vuodelle 2018.

Oletko jo suunnitellut vuotesi 2018? Helpottaakseni sinun tulevan vuotesi suunnittelua olen tehnyt ladattavan vuosisuunnitelmapohjan. Vuosisuunnitelmassa käydään läpi vuoden 2017 huippuja ja laskuja ja määritellään mitä tulisi kehittää seuraavalle vuodelle. Lisäksi tämän pohjalta määritellään sinun visiosi vuodelle 2018.

Vuosisuunnitelmassa asetetaan tavoitteita, joka kuukaudelle ja arviointilomakkeella arvioidaan omaa onnistumista. Koska yrittäjän tulee myös huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestä on vuosisuunnitelma toteutettu sen pohjalta. Joka kuukausi arvioidaan omaa jaksamista ja opetellaan kuuntelemaan itseään. Tavoitteena saada työ ja huvi tasapainoon. Koska itse rakastan työtäni yli kaiken, niin jään hyvin helposti sitä tekemään, vaikka kellon ympäri. Mutta pitkällä juoksulla kuormittaa todella paljon. Yrittäjän tärkein työkalu on sinä ja siitä tulee pitää huolta.

Tämä on siis joululahjani sinulle yrittäjä. Toivottavasti tästä on hyötyä sinulle suunnitellessasi vuottasi 2018. Haaveenani on toteuttaa, joskus tällainen vuosisuunnitelma aina painettuun versioon asti. Senpä vuoksi kysyn sinulta, mitä sinun vuosisuunnitelmasi sisältäisi? Kommentoi alle.

Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmä

Liity mukaan Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmään yrittäjille. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus oppia markkinoinnista, digitaalisen markkinoinnin työkaluista, automatisoimaan enemmän, säästämään aikaa sekä skaalaamaan liiketoimintaa.

Kommentoi

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top