Facebook - viisi vinkkiä facebookin käyttöön media-assari

Viisi vinkkiä facebookin käyttöön

Facebook – Viisi vinkkiä Facebookin käyttöön

Tällä videolla jaan viisi vinkkiä, jotka olisi hyvä tietää ja jotka helpottavat facebookin käyttöä.

1.

Voit piilottaa postauksesi yhdeltä ystävältä. Jos olet järjestämässä, vaikka synttäreitä jollekin ja tahdot julkaista postauksesi, mutta et tahdo synttärisankarin näkevän julkaisuasi. Kun olet julkaisemassa, paina kaverit kohdasta ja sieltä -> Kaverit paitsi… älä jaa kaikille kavereille ja etsiä kyseinen henkilö, jolle et tahdo näyttää julkaisuasi.

2.

Sitten tietysti kaikki ihanat ystäväsi tahtovat paljon postata, mutta tahtoisit nähdä tiettyjen henkilöiden postaukset erityisesti ja ensimmäisenä.
Voit siis mennä Facebook asetuksiin -> ja valita uutisten asetukset -> sieltä voit, sitten päättää keiden julkaisut haluat nähdä ensimmäisenä tai piilottaa joidenkin julkaisut. Uskon tämän säästävän myös aikaasi Facebookissa.

3.

Kolmantena jos oma feedisi täyttyy siitä, että joku tägää sinut omiin julkaisuihinsa ja hänellä on tarkoituksena lisänäkyvyyden saanti ja tykkäyksien kerääminen.
Tai jos tahdot, olla tietoinen aina kun joku tägää eli liittää sinut johonkin julkaisuun, niin se on mahdollista.
Mene asetuksiin -> sieltä Tilin asetukset -> aikajana ja merkitseminen. Täältä voit laittaa asetuksista siten, että voit tarkistaa ja hyväksyä jokaisen julkaisun merkinnät ennen kuin näkyvät julkisesti Facebookissa.

4.

Sitten taas kun olet tilanteessa, että kirjaudut esimerkiksi ystävän koneella facebookiin ja jäät sen jälkeen pohtimaan että kirjauduitko sieltä ulos.
Tämän voit tarkistaa omasta Facebookistasi ja lisäksi voit jopa kirjautua ulos.
Mene asetukset -> Tilin asetukset -> turvallisuus ja sisäänkirjautuminen
Sieltä näet kaikki laitteet, joihin olet sisään kirjautuneena ja sieltä voit myös kirjautua ulos halutusta laitteesta.

5.

Tämä voi olla sinulle jo tuttu, mutta jos katselet omaa Facebook feediäsi ja löydät jonkin mielenkiintoisen kirjoituksen tai videon, mutta sinulla ei ole aikaa sitä juuri sillä hetkellä lukea tai katsoa. Voit tallentaa videon talteen. Ominaisuus ei tallenna videota puhelimeesi vaan merkkaa talteen Facebookiisi.
Julkaisun kohdalla klikkaa oikeasta yläkulmasta väkästä. Ensimmäisenä löytyy Tallenna video -> menun kautta pääset katsomaan, onko “tallennettu” kohtaan on lisätty videosi.
Sinne voit myös tallentaa linkkejä, videoita ja kuvia + paljon muuta.

Siinä olivat viisi vinkkiä. Onko sinulla jotakin vinkkiä facebookiin liittyen? Kommentoi alle.

Katso myös artikkelini – 10 vinkkiä Instagramin käyttöön

Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmä

Liity mukaan Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmään yrittäjille. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus oppia markkinoinnista, digitaalisen markkinoinnin työkaluista, automatisoimaan enemmän, säästämään aikaa sekä skaalaamaan liiketoimintaa.

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top