google search console

Lisää liikennettä verkkosivuille Google Search Consolen avulla

Kuinka saat lisää liikennettä verkkosivuillesi Google Seach Consolen avulla

Hakusanat eli avainsanat ovat niitä, joiden avulla kävijät etsivät tietoa verkosta. Google Search Consolen avulla pystyt löytämään ne tärkeät hakusanat, joiden kautta sinun verkkosivuillesi saavutaan.

Mikäli et ole vielä ottanut Google Search Consolea käyttöösi, katso toinen videoni käyttöönotosta täältä

Näitä hakusanoja voit hyödyntää lisäämällä niitä verkkosivuillesi tai blogitekstiisi, mikä luonnollisesti tuo lisää kävijöitä. Tämän lisäksi tärkeimmät hakusanat tulisi liittää verkkosivujesi titleen ja metakuvaukseen.

meta-kuvaus ja title

Mene Google Search Consoleen ja valitse vasemmalta kehitys.

google_search_concole_nakyma1

Klikkaa kohtaa “sivua”, josta avautuu lista kaikista niistä sivuista , joille saadaan liikennettä. Ylimpänä on suosituin.

google_search_concole_nakyma4

Kun klikkaat “kyselyt” kohtaa, saat sivun auki ja se näyttää kaikki hakusanat mitä on käytetty tälle kyseiselle verkkosivulle saavuttaessa. Listaa näitä ylös ja vie verkkosivuillesi tai blogitekstiisi. Noudata luonnollista puhetapaa, sillä Google huomaa ja rokottaa, jos pyrit vain lisäämään hakusanoja ilman selkeää tekstiä.

Vie muuttamasi sivun linkki vielä Google Search Consoleen ja lisää verkkosivusi Googlen indexoitavaksi, jolloin muutaman viikon kuluttua näet tuloksia, kuinka hakusanojen lisääminen on vaikuttanut.

Google indexointi

Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmä

Liity mukaan Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmään yrittäjille. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus oppia markkinoinnista, digitaalisen markkinoinnin työkaluista, automatisoimaan enemmän, säästämään aikaa sekä skaalaamaan liiketoimintaa.

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top