Kuka olen

Sanna Halonen

Työni on hyvin monipuolista, mutta sen tavoite on aina riippumatta projektista, nostaa yrityksen brändi seuraavalle tasolle. Niin työssäni markkinoinnin asiantuntijana kuin kouluttajana tai brändin visuaalisen ilmeen suunnittelijana koen tärkeimpänä tehtävänäni auttaa muita ja tuottaa ymmärrystä brändin rakentamiseen liittyvissä asioissa. Brändin rakentamisen taidot ovat vahvan yrityksen rakentamisen keskeisimpiä, mutta usein sivuutettuja tai laiminlyötyjä asioita. Brändin kehitys oppaani auttaa yrittäjää rakentamaan yrityksen brändiä alusta lähtien oikein.

Saatat tuntea minut Media-assarin YouTube-kanavan kautta tai ”Rakenna Oma Brändisi” Facebook tukiyhteisön ylläpitäjänä. Olen markkinoinnin asiantuntija, jolle visuaalisuus, oikeat työkalut ja etenkin strategian luonti ovat hyvin tärkeitä asioita. Omaan yli kymmenen vuoden kokemuksen digitaalisesta maailmasta, yritysten brändäämisestä ja markkinoinnista. Olen vuosia auttanut yrittäjiä rakentamaan omaa brändiään ja luomaan strategiaa yrityksensä pohjaksi. 

 
media-assari-profiilikuva-709x1024

Löydät minut myös LinkedInistä – verkostoidutaan!

Minua ajaa missioni ja visioni:

Arvolupaus: Tukenasi Brändin Rakentamisen matkalla

Missioni: Autan yrityksiä erottumaan kilpailijoista ja luomaan vahvan brändin verkkoon

Visioni: Media-assari tarjoaa kaikki vahvan brändin työkalut 

Arvoni ohjaavat toimintaani:

Tuen ja autan – Jokainen yrittäjä tarvitsee aina jossakin vaiheessa tukea ja apua. Minä olen heitä varten.

Ihminen – Ihminen on brändin takana ja palvelen ihmisiä enkä yrityksiä.

Rohkeus – Teen asioita rohkeasta ja otan riskejä. Virheitä tekemällä tiedän mikä toimii ja mikä ei. Ilman virheitä ei mikään kehity.

Jatkuvasti opin – Digitaalinen maailma kehittyy kovaa vauhtia, jotta voi pysyä kärjessä tulee oppia ja kehittää itseään jatkuvasti.

Positiivisen kautta – Onnellisuus on valinta ja tahdon oman työni kautta mahdollisimman paljon levittää positiivista asennetta.

#OlenBrändi - brändi lähtee sinun omista arvoistasi

Shopping Cart
Vieritä ylös