Kuinka saada lisää seuraajia Instagramissa

Kuinka saada lisää seuraajia Instagramissa? Osa 4

Kuinka saada lisää seuraajia Instagramissa?

Tämä video on neljäs ja viimeinen osa videosarjastani, kuinka saada lisää seuraajia Instagramissa.
Minä laitoin testiin netin ohjeet kuinka saavuttaa lisää seuraajia Instagramissa ja tällä videolla käyn läpi mitä saavutin reilussa kuukaudessa.

Tällä videolla käyn läpi mitä saavutin reilussa kuukaudessa laittamalla netin ohjeet testiin. Jos et ole katsonut aiempia osia tästä
videosarjasta niin suosittelen katsomaan. Niissä kerron tarkemmin ohjeet niihin muutoksiin mitä olen tehnyt koskien omaa Instagramia.

Tässä videosarjan ensimmäinen osa

Ensinnäkin kaikkia tietenkin kiinnostaa tietää, että tuliko niitä seuraajia. No tulihan niitä. Alkuun minulla oli seuraajia noin 200 ja nyt kokeilujen jälkeen yli tuhat. Eli seuraajien määrä nousi ja samalla julkaisujen näyttökerrat kolminkertaistuivat. Sivustoklikkaukset tuplaantuivat. Profiilin näytöt muuttuivat kuusinkertaisiksi. Jännä juttu on se, että alkuun seuraajista 30% oli miehiä ja 70% naisia ja nyt miehien osuus on tippunut 18% ja naisten osuus on 82%. Alkuun ikähaarukka oli 25-34 ja nyt muuttunut 35-44 vuotiaisiin.

No millä stepeillä sitten nämä saavutin. Minäpä kerron ja selkeyden vuoksi vielä tiedoksi, että en ole ostanut enkä käyttänyt rahaa lainkaan seuraajien saamiseen.

Bio

Eli alkuun korjasin biotekstini selkeämmäksi. Video ykkösestä löydät vinkit siihen. Video kakkosella kerroin kuinka julkaisuissa olisi hyvä noudattaa tietynlaista kaavaa ja pitää aina viimeiset 6 kuvaa kunnossa. Tähän pyrin, vaikkakin haasteita on vielä löytää oma lopullinen kaavani.

Testailin käyttää ensimmäistä kertaa tarinoita ja niitä tulen jatkossakin hyödyntämään, sillä niistä saa mukavasti lisänäkyvyyttä.

Julkaisin Instagramissa melkein joka päivä.

Pidin yhden arvonnan, joka sai 182 kommenttia ja 121 tykkäystä.

Hyvin aktiivisesti tykkäilin muiden julkaisuista. Kommentoinnin koin haasteelliseksi ja sen vuoksi huomasin sen suuren merkityksen, että ihmisiä kannattaa kannustaa kommentoimaan kysymällä jotakin. On paljon helpompi kommentoida kun on selkeä kysymys.

Hashtagini kävin läpi ja sain selkeyttä siihen millä hashtageilla näyn ja millä en. Kuitenkin koen hashtagit haastavana sillä et voi, joka kerta samaa hashtag rimpsua käyttää vaikka löytäisit ne sopivat millä löydyt.

Joten jos tahtoisi mahdollisimman tehokkaita tuloksia aikaan tulisi käydä videon 3 ohjeen mukaan hashtagit läpi ja hyvin laajalla otannalla, jotta voit varmasti näkyä ja aina vaihdella hashtageja.

Mutta kaikista tehokkaimmaksi tavaksi saada seuraajia koin sen, että itse lähdin etsimään sopivia mahdollisia asiakkaita ja aloit seuraamaan heitä. Sillä keinoin saavutin suurimman seuraaja määrän. Mutta samalla tämä on kaikista työläin vaihtoehto ja aikaa saa kulumaan paljon.

Nähtyä

Nyt sitten lukemattomia Instagram profiileja nähneenä tuli muutama asia vielä mieleen. Paljon oli profiileja, joissa ei ollut kuin nimi biossa. Pelkkä nimi biossa ei kannustanut seuraamaan tiliä, vaikka sisältö saattoi houkuttaakin. Sen sijaan hyvin kirjoitettu bio, jossa kerrottiin taustoja sai minut seuraamaan.

Toisena juttuna osalla yrityksiä on yksityinen Instagram tili. Kannustaisin kyllä pitämää Instagram tilin julkisena, koska Instagram on markkinointikanava. Itselläni nousee kynnys alkaa seurata toisen Instagram tiliä jos se on yksityinen. Voi olla, että olen ainoa, mutta itselleni tulee tungetteleva olo siitä. Ei ehkä paras ensi vaikutelma asiakkaalle kun yrityksen tulisi olla helposti lähestyttävä.

Siinä oli pääpiirteittään se miten sain 1000 seuraajaa Instagramissa reilun kuukauden aikana. Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle hyötyä.

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top