Yrityksen nimi

Kuinka nimeän yritykseni?

Yrityksen nimi. Kuinka nimeän yritykseni? Kuinka valita yrityksen nimi?

Yrityksen nimi. Aloittavan yrittäjän yksi suurimmista haasteista on oman yrityksen nimen keksiminen. Tässä tilanteessa myös pohditaan tulisiko käyttää omaa henkilökohtaista nimeä vai jotakin muuta nimeä. Tällä videolla jaan muutaman vinkin, mitä kannattaa ottaa huomioon kun nimeää omaa yritystään.

Aluksi pohdi oletko aivan varma siitä mitä sinun yrityksesi tarjoaa ja muuttuuko se joskus?

Minun brändini on muodostettu vahvasti Media-assari nimen taakse, sillä tiedän, että yritykseni ei pysy samanlaisena vuodesta toiseen vaan tulee muuttumaan. Media-assari nimen alle pystyn liiketoimintaani muuttamaan juurikin, sillä saralla mihin haluan kulloinkin keskittyä.

Oman nimen käyttäminen voi olla hyvä ajatus siinä tilanteessa, kun et ole aivan varma mitä tulet tulevaisuudessa tarjoamaan. Lisäksi jos olet yksinyrittäjä, konsultti tai asiantuntija, sinulla ei ole tiimiä ympärilläsi ja tahdot pitää kursseja tai julkaista jopa kirjan. Mikäli tahdot joskus myydä yrityksesi ei oman nimen käyttö ole tässä tapauksessa hyvä ajatus. Lisäksi jo sinulla on laajavalikoima tuotteita mitä myyt on parempi nimetä yrityksesi niitä kuvaavasti kuin omalla nimellä. Isommassa yrityksessä helpottaa asiakkaan hahmottamista siinä mitä tarjoat. Auttaa asiakasta sinun löytämisessä ja tunnistamisessa.

Bonus vinkkinä vielä:

Miltä yrityksesi nimi näyttää sähköpostin osoitekentässä?

Huuda ääneen vielä yrityksesi nimi. Kuullostaako vieläkin hyvältä? Miltä kuullostaisi, kun muut ihmiset käyttävät nimeäsi keskusteluissaan?

Katso myös artikkelini – henkilöbrändäys somessa

tai haastatteluni op.medialle liittyen yrityksen nimeämiseen

Avuksi yrityksen nimeämiseen olen tehnyt ladattavan pdf:än. Sen avulla voit suunnitella yrityksesi nimeä. Ladattavan pdf:än saat itsellesi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa yrityksen nimeämistä auttava ilmainen materiaali tästä

Lataamalla materiaalin saat jatkossa sähköpostiisi tiedon uusimmista vinkeistäni (ei spämmiä). Aina voit poistua sähköpostilistaltani. Tämä tiedoksi sinulle, ettei tule yllätyksenä 

Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmä

Liity mukaan Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmään yrittäjille. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus oppia markkinoinnista, digitaalisen markkinoinnin työkaluista, automatisoimaan enemmän, säästämään aikaa sekä skaalaamaan liiketoimintaa.

Kommentoi

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top