Kuinka lisätä Instagram hashtagit nopeammin Instagramissa?

Kuinka lisätä Instagram hashtagit nopeammin?

 


Instagram hashtagit. Kuinka lisätä Instagram hashtagit nopeammin?

Tällä videolla näytän, kuinka voit lisätä Instagram hashtagit nopeammin ja vaivattomammin.

Ennen käytin puhelimen muistiinpanoja, johon lisäsin talteen hashtag-rimpsun, jota käytin Instagramissa. Sieltä kävin aina kopioimassa rimpsun ja liitin Instagramin julkaisuun. Tällä videolla näytän kuitenkin nopeamman tavan lisätä hashtagit Instagramiin.

Olen Sanna Döbert, brändäysstylisti ja digitaalinen suunnittelija. Julkaisen, joka tiistai Youtubessa videon, jossa jaan vinkkejä markkinointiin, someen, brändäykseen, verkkosivuihin ja kaikkeen mikä koskettaa yrittäjän arkea. Tilaa kanavani jos tahdot napata nämä vinkit.

Tässä hyödynnän puhelimen näppäimistön tekstin korvaus ominaisuutta ja videolla näytän pikaisesti kuinka se toimii. Puhelimesi käyttöohjeista selviää kuinka tämä toimii oman puhelimesi kohdalla. Lisä vinkkinä vielä, että voit tekstin korvaus ominaisuutta hyödyntää muutakin varten kuten esimerkiksi linkkejä varten.

Huom! Vaikka tämä tapa helpottaa ja nopeuttaa hashtagien lisäämistä Instagramiin niin muistathan, ettet käytä samaa hashtag rimpsua jatkuvasti. Instagram tulkitsee sen helposti “spämmäykseksi” ja aiheuttaa shadowbannin.

Lisää voit lukea siitä täältä: https://later.com/blog/instagram-shadowban/

Minulla on oma facebook ryhmä, jonka nimi on “Rakenna Oma Brändisi” #OlenBrändi. Siellä yrittäjät, freelancerit ja bloggaajat jakavat tietouttaan ja tukea.

Liity mukaan: https://www.facebook.com/groups/rakennaomabrandisi

Katso myös artikkelini – kuinka julkaiset automaattisesti Instagramissa

Liity Rakenna Oma Brändisi Facebook-ryhmääni https://www.facebook.com/groups/rakennaomabrandisi/

Kommentoi

Shopping Cart
Vieritä ylös