Kuinka hyödynnät tarroja Instagramissa

Tällä videolla näytän kuinka hyödynnät tarroja Instagram-tarinassa.

Kun jaat kuvan tai videon tarinaasi, voit ilmaista itseäsi hauskasti ja yksilöllisesti lisäämällä tarroja. Voit lisätä tarroja napauttamalla tarinassasi tarran kuvaketta. Voit sen jälkeen tehdä seuraavaa:

⦁ Lisää lahjoitustarra antaaksesi ihmisten lahjoittaa sinulle tärkeälle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle. Valittuasi lahjoitustarran voit valita voittoa tavoittelemattoman järjestön, jolle haluat kerätä varoja, ja mukauttaa varainkeruukampanjan nimen. Kun ihmiset näkevät lahjoitustarran tarinassa, he voivat napauttaa Lahjoita, lahjoittaakseen valitsemallesi järjestölle. Pyyhkäise ylöspäin tarinassa nähdäksesi kerätty kokonaissumma ja lahjoitukset käyttäjänimittäin.

⦁ Lisää visatarra, kun haluat kirjoittaa oman monivalintakysymyksen ja mukauttaa vastaukset. Ihmiset voivat vastata napauttamalla antamaasi vaihtoehtoa. Kun se on julkaistu, seuraajasi voivat äänestää ja nähdä, vastasivatko he oikein. Kun katselet tarinaasi ja pyyhkäiset ylös, pystyt näkemään, kuinka monta ääntä kukin vastaus on saanut ja minkä vastauksen kukin käyttäjä valitsi.

⦁ Lisää lähtölaskentatarra ja aloita lähtölaskenta tiettyyn hetkeen. Kun olet valinnut lähtölaskentatarran, voit napauttamalla mukauttaa nimen, päivämäärän ja ajan. Voit myös vaihtaa värin napauttamalla värivalitsinta. Kun seuraajat näkevät lähtölaskentatarran tarinassasi, he voivat napauttaa nuolta tarran kulmassa saadakseen siitä muistutuksen tai jakaakseen sen omaan tarinaansa. Lähtölaskennan päätyttyä sinä ja jokainen sen ilmoituksen tilannut ihminen saavat ilmoituksen.

⦁ Lisää kysymystarra, jotta ihmiset voivat esittää sinulle kysymyksen tai lähettää sinulle musiikkikappaleen. Napauta kysymystarraa ja valitse sitten Aa, jos haluat antaa ihmisten esittää kysymyksen, tai nuottia, jos haluat antaa heidän lähettää kappaleen. Ihmiset voivat napauttaa tarraa tarinassasi ja sitten kirjoittaa sinulle esitettävän kysymyksen tai lähettää sinulle kappaleen. Voit nähdä vastanneet ihmiset tarkastelemalla tarinaasi ja pyyhkäisemällä ylöspäin. Voit jakaa jonkun vastauksen napauttamalla sitä. Muista, että kun jaat jonkun kysymyksen tai kappaleen, hänen kuvaansa ja käyttäjänimeään ei näytetä.

⦁ Lisää musiikkitarra ja hae kappaletta. Jos valitsemasi kappaleen sanat ovat saatavilla, voit valita niille eri fontteja ja malleja ja voit muokata soitettavan kappaleen osaa. Kun joku katsoo tarinaasi, hän voi napauttaa sanoja ja saada lisätietoa artistista tai kuunnella kappaletta pidempään.

⦁ Lisää kyselytarra tai emoji-liukusäädintarra, jos haluat kirjoittaa oman kysymyksen ja mukauttaa vastaukset. Ihmiset voivat vastata napauttamalla tarjoamaasi vaihtoehtoa tai vetämällä valitsemaasi emojia. Kun se on julkaistu, seuraajasi voivat äänestää ja nähdä tulokset reaaliajassa. Kun katselet tarinaasi ja pyyhkäiset ylös, pystyt näkemään, kuinka monta ääntä kukin vastaus on saanut ja minkä vastauksen kukin käyttäjä valitsi.

⦁ Lisää sijaintitarra hakemalla sijaintia tai valitsemalla jokin lähistön kohteista. Kun ihmiset näkevät tarinasi, he voivat napauttaa tarraa nähdäkseen sijainnin sivun.

⦁ Lisää avainsanatarra eli hashtag tarra. Kun ihmiset näkevät tarinasi, he voivat napauttaa tarraa ja nähdä antamasi avainsanan sivun eli sivun, johon on listattuna julkaisuja , jotka käyttävät tätä kyseistä hashtagia.

⦁ Lisää senhetkinen aika tai säätarra. Nämä tarrat perustuvat laitteesi senhetkisen sijainriisi tietoihin.

⦁ Lisää selfietarra napauttamalla kameran kuvaketta ja ottamalla kuva. Saat lisää vaihtoehtoja napauttamalla tarraa.

Tarrojen hallinnoiminen:

⦁ Kiinnitä tarroja kiinteään kohtaan videossasi. kun olet kuvannut videon, lisää tarra ja napauta sitä ja pidä sitä painettuna. Selaa videota näytön alareunan liukusäädinpalkin avulla ja etsi kohta, johon haluat kiinnittää tarran. Siirrä tarraa ja napauta Kiinnitä.

⦁ Voit kiertää tarraa ja vaihtaa sen kokoa nipistämällä kahdella sormella ja zoomaamalla.

⦁ Poista tarra vetämällä ja pudottamalla se alas roskakoriin.

Katso myös artikkeli – 5 vinkkiä Instagram-tarinoihin

Kommentoi

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top
Vieritä ylös