kuinka aloitat youtube kanavan

Kuinka aloitat YouTube-kanavan?

Kuinka aloitat YouTube-kanavan?

Tällä videolla kerron mitä tarvitset perustaaksesi YouTube-kanavan. Ensin tulee miettiä YouTube-kanavan nimi. Tätä on hyvä pohtia, sillä kanavan nimeä on todella haastavaa lähteä muuttamaan tulevaisuudessa. Joten onko se yrityksesi nimi tai oma nimesi, vai jokin muu nimi.

Toiseksi tarvitset rekisteröitymistä varten gmail tilin ja google plus tilin. Voit luoda Youtube-kanavaa varten oman tilin tai voit kayttää jo olemassa olevaa tiliäsi.

Seuraavaksi sinun tulee tehdä Youtubeen kansi kuva ja profiilikuvasi. Sinun tulee ladata profiilikuva sinun google plus tiliisi mikä on ehkä…hmmm ?…erikoinen juttu, mutta Youtube kansikuvan voit kuitenkin muokata itse Youtubessa.

Tämän jälkeen sinun tarvitsee enää luoda sisältöä Youtubeen ja se on näin yksinkertaista aloittaa oma Youtube-kanava. Tietysti on tehtäviä mitä pitää vielä toteuttaa liittyen perusasetuksiin, avainsanoihin, mainoksiin yms.

Mutta perusjutut, jota tarvitset Youtube kanavaasi varten on:

 Nimi, gmail ja google plus tili ja laitettava sisältöä kanavallesi.

Olen kuitenkin laatinut sinulle pdf-oppaan siitä kuinka perustat oman Youtube kanavan. Pääset sen tilaamaan sähköpostiisi alta.

Katso myös artikkelini – Miksi sinun tulisi käyttää videoita liiketoiminnassasi?

Tilaa tästä oma oppaasi sähköpostiisi. Samalla liityt sähköpostilistalleni, jossa jaan arvokasta sisältöä. Ainahan voit poistua listaltani.

 

Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmä

Liity mukaan Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmään yrittäjille. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus oppia markkinoinnista, digitaalisen markkinoinnin työkaluista, automatisoimaan enemmän, säästämään aikaa sekä skaalaamaan liiketoimintaa.

Shopping Cart
fiFinnish
Vieritä ylös