404 sivu media-assari

Isoin juttu mikä puuttuu verkkosivuiltasi

Puhumme kotisivuista, blogisivuista, aloitussivuista ja niin edelleen, mutta on yksi yksinkertainen sivu, jota hyödyntämällä voidaan tehdä suuri ero. Mikä sivu tämä on? 404 sivu. 404 sivu on sivu jonne kävijä päätyy jos sinulla on linkki rikki tai muuttunut tai kävijä kirjoittaa URL:in väärin. Sivustoilla ihmiset päätyvät 404 sivuille useammin kuin luulet. Kävijä saapuu sivulle ja saa tämän yleisen ilmoituksen ”tämä sivu ei ole olemassa” ja se on siinä. Joko he yrittävät uudelleen tai he todennäköisemmin poistuvat ja luopuvat käynnistä ja etsinnöistä huolimatta heidän alkuperäisestä tavoitteestaan.

Tämä on iso menetys! Tämä on ongelma, koska paitsi, että olet menettänyt sivustosi vierailijan niin mahdollisesti myyntiisi ja tulokseen vaikuttavan asiakkaan. Vaikka se on virhe, minkä vierailija tekee, niin se on edelleen yleisesti huono brändikokemus eikä tee hyvää yrityksellesi.

Mitä voit tehdä? Rakennat sivun, jolla on tarkoitus, tehtävä ja mahdollisuus muuttaa nämä kävijät asiakkaiksi ja sinne ohjaat kaikki 404 virheet. Tässä vaiheessa minun internet kokemustani jos päädyn suunnittelemattomalle 404 sivulle se saa minut poistumaan. Mutta pienellä ajankäytöllä ja vaivalla voit varmistaa, että brändisi kokemus on hyvin harkittu ja kaikki pilkkuvirheet ylitetään.

Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmä

Liity mukaan Rakenna Oma Brändisi Facebook -ryhmään yrittäjille. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus oppia markkinoinnista, digitaalisen markkinoinnin työkaluista, automatisoimaan enemmän, säästämään aikaa sekä skaalaamaan liiketoimintaa.

Kommentoi

Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top