Tervetuloa Canvakoulutukseen

Lämpimästi tervetuloa mukaan Canvakoulutukseen.

Toivottavasti olet innoissasi tästä, sillä tulevien viikkojen aikana tulet oppimaan paljon uusia asioita Canvasta sekä tulet rakentamaan yrityksellesi somestrategian, jonka voit viedä heti käytäntöön.

Tämä koulutus tulee kuitenkin haastamaan sinut ajallisesti ja vaatii paljon panostusta. Lupaan kuitenkin sinulle, että koulutuksessa oppimasi tulee helpottamaan sinun päivittäistä työtäsi. Koulutuksen jälkeen tiedät mihin asioihin sinun tulisi satsata, miten sen teet ja kuinka kehität yrityksesi somekanavia eteenpäin.

Tämä koulutus on investointi sinuun ja yritykseesi. Ota siitä kaikki mahdollinen irti ja etene jokainen kohta laadukkaasti ja harkiten. Tekemäsi valinnat tulevat muuttamaan sinun liiketoimintaasi ja auttavat saamaan tuloksia.

Canvakoulutuksen tavoitteena on auttaa sinua saamaan maksimaaliset tulokset minimaalisella ajan käytöllä. Se, kuinka hyvin osaat organisoida kalenteriasi sekä hallita ajankäyttöäsi, on suoraan verrannollinen siihen, kuinka nopeasti saat verkkokurssin tehtävät käytyä lävitse ja saavutat tuloksia.

Pohdi omaa ajankäyttöäsi, jotta seuraavat 14 päivää elämästäsi tulee muuttamaan tulevaisuutesi.

Jos sinulla ei ole vielä Canva PRO:ta, voit tilata itsellesi Canva PRO 30 päivän maksuton kokeilujakso.

Moduulit koostuvat oppitunneista ja aiheista. Kun olet tehnyt kunkin osuuden tehtävät, merkitse se tehdyksi ja siirry eteenpäin. Käythän läpi kaikki videot (vaikka et esim. toteuttaisi TikTok-videoita), sillä kaikkiin videoihin on upotettuna oppimisen kannalta tärkeitä neuvoja Canvan käyttöön.

Huom! Verkkokurssialusta toimii parhaiten Chrome-selaimella. Jos videot eivät näy tarkasti, tarkista videon asetuksista (oikea alakulma ratas-painike) videon laatu -> HD.

 

fiFinnish
Vieritä ylös