10 vinkkiä Instagramin käyttöön, media-assari, blogi

10 vinkkiä Instagramin käyttöön

10 vinkkiä Instagramin käyttöön

Tässä julkaisussa jaan vinkkejä Instagramin käyttöön.

Tiesitkö sinä kaikki nämä ominaisuudet Instagramista?

1) Tahdotko nähdä kaikki Instagramin julkaisut, joista olet pitänyt? Tämä auttaa sinua hahmottamaan millaiset valokuvat ovat kiinnittäneet sinun huomiosi ja auttaa sinua löytämään mielenkiintoisia brändejä. Paina oikeassa yläkulmassa kolme pistettä ja löydät valikon ”julkaisut, joista olet tykännyt”. Ja Instagram lataa sinulle kaikki kuvat, joista olet pitänyt.

2) Jos tahdot ilmoituksen siitä, kun sinun seuraama suosikki Instagram profiilisi julkaisee uuden kuvan, niin ota ilmoitukset käyttöön. Se tapahtuu siten, että menet suosikkisi profiiliin ja painat kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa. Valitse ota julkaisuilmoitukset käyttöön. Voi poistaa tämä käytöstä menemällä samaan valikkoon ja valitsemalla poista ilmoitukset käytöstä.

3) Näe mitä muut Instagram käyttäjät tekevät Instagramissa. Kun me painamme pientä sydänkuvaketta sivun alareunassa, niin näemme miten muut ovat reagoineet julkaisuihimme. Mutta jos klikkaamme ylhäällä olevaa ”seurataan” valikkoa niin näemme niiden, joita seuraamme tykkäämiset, kommentit ja ihmiset joita he alkavat seurata.

4) Kuvien zoomaus. Tahdotko tarkastella tarkemmin kuvaa. Voit kuvan päällä liuuttaa kahta sormeasi ja saada kuvan suurentumaan isommaksi.

5) Sopivien hashtagien etsintä. Haluatko etsiä sinun kohderyhmääsi liittyviä hashtageja. Niitä voit estsiä helposti. Mene haku sivulle ja kirjoita hakusana hakukenttään. Valitse sopiva hashtag ja tämä vie sinut sivulle, jossa on listattuna suosituimmat ja viimeaikaisimmat hashtagit. Voit selata näitä läpi ja löytää omat hashtagisi.

6) Voit tallentaa julkaisusi luonnokseksi ja julkaista myöhemmin. Käykö sinulla joskus niin, että olet julkaisemassa kuvaasi, mutta se ei olekaan aivan valmis. Minulla käy usein niin, mutta onneksi julkaisut voi tallentaa luonnokseksi ja julkaista myöhemmin. Tee näin: tee julkaisu normaaliin tapaan ja kun olet sen tehnyt, niin julkaisemisen sijaan paina < näppäintä vasemmalla yläkulmassa ja palaa muokkaus tilaan. Paina uudelleen < jolloin ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa voit valita, että tallennatko luonnoksena tai hylkäätkö. Kun olet valmis jatkamaan muokkausta ja jakamaan julkaisusi niin paina + plussaa ja valitse kirjastosta julkaisu. Luonnokset näkyvät kamerarullan yläpuolella.

7) Kuinka katsella Instagram tarinoita. Sinun ei tarvitse katsoa kaikkia Instagram tarinoita läpi vaan voit vaihtaa helposti toiseen tarinaan. Napauta näytön oikeaa puolta, niin pääset vaihtamaan toiseen tarinaan tai pyyhkäise vasemmalle, niin pääset suoraan seuraavan henkilön tarinaan. Voit myös palata edelliseen pyyhkäisemällä oikealle ja napauttamalla näytön vasempaa reunaa.

8) Tallenna julkaisut, joita tahdot tarkastella myöhemmin. Voit painaa julkaisun yhteydessä olevaa kirjanmerkkikuvaketta, jolloin julkaisu tallentuu talteen. Tallennetut julkaisut löydät omasta profiilista. Klikkaa kirjanmerkkikuvaketta ja siirryt sivulle, josta löydät kaikki tallennukset.

9) Voi ajastaa Instagram julkaisusi Later nimisellä sovelluksella. Laterilla voit ajastaa 30 julkaisua kuukaudessa ilmaiseksi. Minulla on tähän liittyen oma video.

Katso myös – Kuinka julkaiset automaattisesti Instagramissa?

 Voit toteuttaa Instagram tarinoiden kohokohdille omat kansikuvat. Siihen löytyy myös minulta video. Videon yhteydessä myös mahdollisuus saada omat ilmaiset Instagram kansikuvat.

Katso myös – Kuinka tehdä Instagramin kohokohdille kansikuvat?


Shopping Cart
fiFinnish
Scroll to Top